Actieve verwendag

 

piet

– ontvangst met koffie of thee en natuurlijk iets lekkers

– vertrek naar startpunt wandeling

– wandeling door het Groene Hart van de Krimpenerwaard

– lekkere lunch met streek- en zelfgemaakte producten op zeer verrassende locatie.


Hoe ziet deze dag er verder uit?

Om 10.00 uur word je ontvangen met een kop koffie of thee met wat lekkers Vervolgens word je meegenomen naar een uniek stukje Nederland om een wandeling te maken en de rust en eenvoud van de Krimpenerwaard te ervaren. Weer of geen weer!

Halverwege doen we aan op de bewuste locatie en hopen dat daar de warme kachel en de heerlijke lunch ons opwacht. Wij streven er om tijdens de lunch zoveel mogelijk streek- en zelfgemaakte producten te serveren (oma’s groentesoep, oerbrood, zelfgemaakte appelsap, enz).

Hierna vervolgen we onze wandeling en komen na ongeveer een uur weer terug op de plek waar we de dag gestart zijn. Daar praten we nog even na en besluiten de dag met een kop koffie of thee en nemen rond 16.00 uur afscheid van elkaar. Over de hele dag wordt er ongeveer 3 uur/9km gewandeld.verw2

Kosten

We vinden het belangrijk om u een fijne dag te bezorgen en hoeven aan de verwendagen niet te verdienen maar om de boodschappen en het materiaal te bekostigen vragen wij u aan het einde van de dag een bijdrage van minimaal 25 euro in onze “fooienpot” te stoppen. Op deze manier kunnen wij de verwendagen blijven organiseren.

Tip: Misschien leuk om een VERWENDAG kado te geven aan iemand die het kan gebruiken.