De verwendag

Het idee om “VERWENDAGEN” te organiseren kwam nadat ik zelf een onrustige periode in mijn leven had gehad. Ik zat op een morgen in mijn achtertuin en liet zo alles eens de revue passeren. Al kijkend naar de mooie natuur en genietend van de rust om mij heen, voelde ik hoe goed mij dat deed. Ik had daar gewoon een tijdje geen oog voor gehad omdat ik zo in beslag genomen was door alles om mij heen.

Op dat moment besefte ik dat dit voor veel andere mensen ook geldt. Daarom wilde ik deze mooie en rustige plek graag gaan delen met mensen die er behoefte aan hebben om er eens een dag uit te breken. Een dag die je de kans geeft om je hoofd even leeg te laten waaien of door creatief bezig te zijn je gedachten te verzetten.

Je kunt je ervaringen delen met anderen, maar dit hoeft niet. Een dag die vooral de mogelijkheid biedt om gewoon even heerlijk te genieten in een prachtige, landelijke omgeving.

 

 

ouwewurf3