Wie zijn wij?

foto (2)Mijn naam is Pieta Dijksman-Stam. De jongste van een gezin met 3 dochters. Samen met mijn 2 zussen organiseer ik diverse activiteiten in een oude “varkensschuur” van onze ouders, welke – door mijn zwager Leo – omgetoverd is tot een zeer verrassende locatie in Ouderkerk aan den IJssel. Hierover wil ik niet teveel kwijt want dan zou de verrassing weg zijn maar dat deze plek de moeite waard is is zeker.

In 1999 volgde ik een workshop aquarelleren en dit werd het begin van vele creatieve activiteiten. Steeds meer groeide bij mij het idee om mensen te laten genieten van het iets zelf maken. Lekker met je handen bezig zijn en een werkstuk onder je handen zien groeien.

 

Het blijft voor mij steeds weer een uitdaging nieuwe dingen te bedenken, te doen en te delen met anderen. Zo kwam het idee om “VERWENDAGEN” en WORKSHOPS te organiseren.

2

 

Mijn naam is Gerda de Kluijver-Stam, ik ben de middelste van de zussen Stam.
Ik vind het heerlijk om mensen te zien genieten van de eenvoud van de polder en van de plek waar wij opgegroeid zijn. En …..genieten onze gasten, dan geniet ik ook. De waardering, die we als verwenteam na zo’n dag krijgen is hartverwarmend. Ik hoop dat we in de toekomst nog voor veel mensen een fijne verwendag kunnen verzorgen.

 

3Mijn naam is Ria van Mullem-Stam, ik ben de oudste van het stel en help ook graag mee met de verwendagen omdat ik het leuk vind om dit met elkaar te organiseren.

Ook vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ze lekker te laten genieten van het buitenleven in onze polder. Gewoon even aandacht voor elkaar en dat maakt het heel bijzonder!

 

4

 

Mijn naam is Leo de Kluijver getrouwd met de middelste van de drie zussen.
Het is mijn hobby geworden om van die ‘oude varkensschuur’ een verrassende locatie te maken.En omdat het zo leuk geworden is vind ik het ook fijn als andere mensen ervan kunnen genieten. Want die plek is écht uniek. Ik hoop u/jou daar te ontmoeten!

 

Veel plezier tijdens je bezoek aan onze website en wij hopen u een keer te ontmoeten tijdens een van de activiteiten. Neem gerust contact met ons op wanneer u ergens meer over wilt weten.  Het telefoonnummer is 06 12950646