Mozaïek

Ontvangst met koffie of thee en natuurlijk wat lekkers

  • Mozaïeken
  • Lekkere lunch met streek- en zelfgemaakte producten.

Hoe ziet deze dag er verder uit?

U wordt om 10 uur verwacht aan de IJsseldijk Noord 20 in Ouderkerk aan den IJssel waar de koffie/thee klaarstaat.

Vervolgens maakt u een keuze uit een voorwerp wat u wilt maken bv een platte schaal of een ander voorwerp.

SAM_2403SAM_2380SAM_2381

U kunt uw eigen schaal of bord meenemen maar u kunt ook -in overleg- een andere schaal bewerken. Bovenstaande schaal kost 10 euro en kunt u bij mij aanschaffen.

Daarna gaan we de kleur bepalen en de steentjes sorteren. Nu kan het plakken beginnen. Het is altijd leuk om (oud) servies erin te bewerken. Dit kunt u zelf meenemen maar ook bij mij zijn diverse mogelijkheden voor.

SAM_2358 - kopieSAM_2357 - kopie

Halverwege de dag wordt een heerlijke lunch geserveerd. Wij streven er naar om zoveel mogelijk streek- en zelfgemaakte producten te serveren (oma’s groentesoep, oerbrood, zelfgeperste appelsap, boerenkaas, enz). We sluiten de dag om 16.00 uur af met een kopje thee of koffie.

Kosten

De workshop duurt ongeveer 5 uur en de kosten bedragen 30 euro per persoon (inclusief materiaal en lunch) exclusief de schaal.

Het werkstuk moet drogen en daarna gevoegd worden. Het is mogelijk om het werkstuk later te komen voegen of u kunt materiaal meenemen om het thuis zelf in te voegen.

Ook is er dan gelegenheid om uw werkstuk af te maken mocht het niet in 1 keer gelukt zijn.

Deze workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 personen. In de agenda vindt u de data waarop de workshop gegeven wordt. Ook kunnen we een datum afspreken.