Workshops

Aquarelleren
2013-03-29 22.55.52– Ontvangst met koffie of thee en natuurlijk wat lekkers.
– Aquarel maken.
– Lekkere lunch met streek- en zelfgemaakte producten.

Hoe ziet deze dag er verder uit?
U wordt om 10 uur verwacht in de Ouwe wurf waar de koffie/thee klaarstaat. Vervolgens krijgt u uitleg over het maken van een aquarel. Onder professionele leiding begint u aan uw eigen aquarel, waarbij u kunt kiezen uit diverse ontwerpen. (bloemen, kippen, landschap enz). Ervaring is niet vereist, het gaat vooral om het plezierig bezig zijn. Halverwege de dag wordt een heerlijke lunch geserveerd. Wij streven er naar om zoveel mogelijk streek- en zelfgemaakte producten te serveren. (oma’s groentesoep, oerbrood, zelfgeperste appelsap, enz) Daarna werkt u verder aan uw eigen aquarel en bespreken we het resultaat. We sluiten de dag om 16.00 uur af met een kopje koffie of thee. U gaat naar huis met je eigen kunstwerk.2012-01-19 14.05.28

Kosten
De workshop duurt ongeveer 5 uur en de kosten bedragen 30 euro per persoon (inclusief materiaal en lunch).

Bij minimaal 5 deelnemers gaat de workshop door. In de agenda vindt u de data waarop de workshop gegeven wordt. Voor meerdere deelnemers kunnen we een datum afspreken.

Mixed Media.
– Ontvangst met koffie of thee en natuurlijk wat lekkers.
– Werkstuk maken.
– Lekkere lunch met streek- en zelfgemaakte producten.

Hoe ziet deze dag er verder uit?
U wordt om 10 uur verwacht in de Ouwe wurf waar de koffie/thee klaarstaat.
Daarna gaat u lekker aan de slag met allerlei materialen, zoals verf, papier met verschillende motiefjes, kantjes, knopen, labels, wol, leuke houten figuren noem maar op.
Nadat u uw keuze heeft gemaakt gaan we alles verwerken tot een eigen schilderij.
Halverwege de dag wordt een heerlijke lunch geserveerd. Wij streven er naar om zoveel mogelijk streek- en zelfgemaakte producten te serveren. (oma’s groentesoep, oerbrood, zelfgeperste appelsap, enz)
U werkt verder aan uw eigen werkstuk en bespreken we het resultaat. We sluiten de dag af met een kopje koffie of thee. U gaat naar huis met je eigen kunstwerk.

Foto0111_001

Kosten
De workshop duurt ongeveer 5 uur en de kosten bedragen 30 euro per persoon (inclusief materiaal en lunch).

Bij minimaal 5 deelnemers gaat de workshop door. In de agenda vindt u de data waarop de workshop gegeven wordt. Voor meerdere deelnemers kunnen we een datum afspreken

 

paulien1paulien2paulien3

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Beeldhouwen uit een gasbetonblok

– Ontvangst met een kop koffie/thee en wat lekkers
– Beeld uit gasbetonblok maken
– Lunch met lekkere streekprodukten

Zin in een dag waarbij je lekker met je handen moet werken? Dan is dit zeker iets voor u. Gezellig met vriendinnen/zussen/broers enz. aan de slag met een stuk steen (gasbetonblok) en enkele vijlen.

Het is de bedoeling om uit een stuk steen een slak, meisje of konijn te maken. Een eigen ontwerp mag natuurlijk ook.

We beginnen de workshop met een lekker kopje koffie/thee met wat lekkers tegelijkertijd wordt het e.e.a. uitgelegd over het materiaal en het gereedschap.

2013-03-29 22.54.482013-03-29 22.14.56

Daarna gaan we aan de slag!

De workshop wordt buiten gegeven i.v.m. de hoeveelheid stof die we maken. Bij minder goed weer wordt er een tent buitengezet zodat we heerlijk beschut aan het werk kunnen.

2013-03-29 22.51.00

Rond het middag uur gebruiken we de lunch met lekkere streekprodukten zoals oma’s soep, brood van toen, boerenkaas en appelsap uit eigen boomgaard.

Na enige tijd kunnen we het eindresultaat bewonderen en gaan we met onze eigengemaakte beeld naar huis. Hij kan buiten neergezet worden in de tuin.

De workshop duurt ongeveer 5 uur en de kosten bedragen 30 euro per persoon (incl. materiaal) en lunch.

Bij minimaal 5 aanmeldingen gaat de workshop door. Data waarop de workshop wordt vindt u in de agenda maar u kunt ook zelf een datum afspreken gegeven.

2013-08-12 11.23.54pieta4